Izberite jezik: Slovenščina Hrvatski

Soraya: inovativna kozmetika s pravo ceno za vsakogar!Dostava v času koronavirusa

Ne spreglejte: pri plačilu po predračunu, znaša poštnina le 2,50€, pri nakupu nad 50€ pa je brezplačna.

Dostava v času koronavirusa

Preverite, kako bo v teh dneh potekala dostava!

Situacija, v kateri se je Slovenija znašla, zahteva nekaj prilagajanja tudi z naše strani. Z medsebojnim druženjem nimamo težav, saj že tako ali tako vsak od nas svoje delo opravlja od doma, tudi v skladišču je samo ena oseba, tako da izolacija ni vprašljiva. Čeprav se virus ne prenaša preko izdelkov, v našem skladišču delo poteka z masko, rokavicami in gelom za razkuževanje, pakete pa kurirjem Pošte Slovenije oddajamo brez osebnega stika. 

Ker pa nas je Pošta Slovenije pozvala k zaščiti njihovih kurirjev na terenu, bo v prihodnjih nekaj dneh tudi v naši spletni trgovini na voljo samo plačevanje s kartico, UPN nalogom (spletna banka) in sistemom PayPal.

Če nimate spletne banke, če ne morete plačati s kartico ali PayPalom, je morda najlažje, če plačilo za vas opravi kdo drug. Ko se stranje umiri, se lahko dogovorita za vračilo :) Morda pa ima spletno banko vaša najboljša prijateljica, teta, hči ali soseda, predračun dobite na e-mail in ga lahko posredujete naprej. 

Nujno:

Da bi zaščitili tudi vas, vas lepo prosimo, da ob zaključku nakupa v košarici dodate navodilo za pismonošo/kurirja, kje vam paket lahko pusti brez osebnega stika

Upamo, da imate sedaj nekaj več časa tudi zase, zato si lahko v naši trgovini ogledate vse izdelke v miru :) V prihodnjih nekaj tednih pričakujemo ogromno novosti, do takrat pa vas vabim, dai ogledate naše AKCIJE in hitro naročite izdelke, ki imajo do kar 55 % nižje cene :) 

Časi niso najlažji, vsi se trudimo po najboljših močeh, zato naj vam zaželim le še veliko zdravja!

Hana

#ostanidoma 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek


Vpišite mnenje ali komentar

Ne spreglejte

Naši izdelki niso testirani na živalih.
Pri nakupu nad 50 € je dostava brezplačna.
Nakup brez tveganja!. Kupljeno blago lahko v 14 dneh vrnete.
Naročite se na brezplačne e-novice in deležni boste številnih ugodnosti.
BREZPLAČNA POŠTNINA
ZA NAROČILA NAD 50 €!
14 dnevna garancija
Možnost vračila izdelka
Pokličite nas
064/185-969