Izberite jezik: Slovenščina Hrvatski

Soraya: inovativna kozmetika s pravo ceno za vsakogar!Hialuronska kislina v negi za telo

Ne spreglejte: naročila, oddana do 13h, odpošljemo še isti dan! Poštnina za naročila nad 70 € je brezplačna.

Hialuronska kislina v negi za telo

Hialuronska kislina je postala bistven del nege kože obraza, odlično pa se obnese tudi v izdelkih za nego telesa, saj kožo napolni z vlažnostjo in ji pomaga, da ostaja zdrava in sijoča.

Hialuronska

Nekako že vrabci na drevesu čivkajo, da je hialuronska kislina tudi sicer prisotna v človeškem telesu, po večini v koži, drugače pa tudi del zdravih sklepov in oči. Pa vendar ne vedo vsi, da količina nastale hialuronske kisline v telesu z leti upada, zato se koža, sklepi in oči tudi vidno starajo. Če smo pred nedavnim odkrili, da lahko z injekcijami hialuronske kisline povrnemo nekaj mladosti očem in sklepom, je le ta še toliko bolj pomembna, ko gre za vsakodnevno nego kože.

Vsakodnevno mazanje kože s hialuronsko kislino zagotavlja vlažnost in čudovito sijočo kožo. A zakaj je tako? Hialuronska kislina je sama po sebi molekula, ki s kislinami in njihovo sposobnostjo topljenja nima prav nobene veze. Ta edinstvena molekula deluje kot nekakšna goba, ki vsrka ogromne količine vode, s katero nato oskrbuje sosednje molekule. Če jo torej nanesemo na kožo, tam sprošča vodo in koži zagotavlja visok nivo vlažnosti. Če se vsega tega še kako zavedamo, ko gre za nego kože obraza, bi se morali še toliko bolj za preostali, večinski del svojega največjega organa - kože. Večina kože namreč kar nekako zanemarjena, saj jo lahko prekrijemo z oblekami in ni tako vidna, po drugi strani pa načeloma ne povzroča toliko nevšečnosti kot koža obraza.

Koža telesa ni mastna, na njen redko opazimo razširjene pore, gubice niso tako moteče, saj jih skrijemo. In tako kožo telesa nemalokrat zanemarimo, koža pa se zaradi tega še hitreje in še bolj neusmiljeno stara. Ne pozabite, da bo tudi čez 20 ali 30 let potrebno na plaži odvreči brisačo in se pokazati v kopalkah! Poskrbite za svojo kožo, ponudite ji tisto, kar vemo, da koži pomaga ohranjati pravi nivo vlažnosti in napetosti - ponudimo ji hialuronsko kislino!

Tudi pri negi telesa velja posebej izpostaviti, da jo s prhanjem ali kopanjem v zelo hladni in zelo vroči vodi neizmerno dražimo - prvi znak tega draženja je rdečica, ki pa jo kar nekako prezremo, pa je ne bi smeli! Koža zaradi ekstremnih temeperatur popoka, čeprav morda na prvi pogled posledice niso tako vidne. Enako velja za sončenje - več sončenja, več nevarnosti. 

Tako kot kože obraza tudi kože telesa ne drgnite z grobimi brisačami, ko se razvajate s pilingi, to počnite kar se da nežno, nato pa kožo dobro ponovno nahranite. Vsekakor vam bo pri vsakodnevni negi telesa hialuronska kislina prišla še kako prav!

Naši strokovnjaki priporočajo:

  

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek


Vpišite mnenje ali komentar

Ne spreglejte

Naši izdelki niso testirani na živalih.
Pri nakupu nad 70 € je dostava brezplačna.
Nakup brez tveganja!. Kupljeno blago lahko v 14 dneh vrnete.
Naročite se na brezplačne e-novice in deležni boste številnih ugodnosti.
BREZPLAČNA POŠTNINA
ZA NAROČILA NAD 70 €!
14 dnevna garancija
Možnost vračila izdelka
Pokličite nas
064/185-969