Izberite jezik: Slovenščina Hrvatski

Soraya: inovativna kozmetika s pravo ceno za vsakogar!Hialuronska kislina za obraz

Ne spreglejte: naročila, oddana do 13h, odpošljemo še isti dan! Poštnina za naročila nad 70 € je brezplačna.

Hialuronska kislina za obraz

Kaj je hialuronska kislina, zakaj jo potrebujemo in kako hialuronska kislina vpliva na obraz? Kje dobimo najboljšo kombinacijo različnih oblik hialuronske kisline? Vprašanja - odgovori!

Hialuronska

Hialuronska kislina za obraz je kislina le po svoji kemični strukturi, kar pa ne pomeni, da kakorkoli kaj razjeda, da peče ali dela kakšno škodo. Enako se dogaja z marsikatero sestavino, ki jo kemiki zaradi podobnosti poimenujejo tako, da nam, običajnim uporabnikom, dejansko pomeni nekaj drugega, prav nič prijetnega. Enak primer lahko opazimo pri določenih vrstah alkohola, ki z alkoholom, kot ga poznamo, nima prav veliko veze, saj je lahko tudi v negi obraza prav dobra sestavina. In tako je s hialuronsko kislino - kislina ja, vendar dobra kislina!

Hialuronska kislina je sestavina, ki jo naravno tvori tudi naše telo, vendar z leti njena količina žal upada in s tem se starajo naše oči, naši sklepi in tudi naša koža. Dermatologi in strokovnjaki za kozmetiko so imeli dolgo časa na dlani pravi izziv - kako molekulo, ki lahko sprejme do nekaj tisočkrat svoje teže vode, ustvariti v taki velikosti, da bo za kožo optimalna. In hialuronska kislina za obraz je prav to - hialuronska kislina v več različnih velikostih molekul, da lahko nekatere prodrejo pod povrhnjico in tja dostavijo izdatno količino vlažnosti, druge pa so večje ter se tako ustavijo na povrhnjici in preprečujejo izsuševanje kože.

S svojo neverjetno sposobnostjo vlaženja, glajenja in liftinga kože je hialuronska kislina postala ljubljenka mnogih - tako kozmetičarjev kot dermatologov in predvsem uporabnic. 

Naši strokovnjaki priporočajo:

Hyaluronic Micro-Injection 40+ dnevno-nočna krema
Uporaba Dnevna Uporaba Nočna Starost 40 40+ Tip kože Vsi tipi

Hyaluronic Micro-Injection 50+ dnevno-nočna krema
Uporaba Dnevna Uporaba Nočna Starost 50 50+ Tip kože Vsi tipi

Hialuronska kislina za obraz prihaja v več različnih možnostih - odlično se obnese kot injekcijski filer, s katerim za približno dva do tri mesece zapolnimo gube in naredimo kožo zares sijočo, pa tudi kot sestavina v naprednejših kremah. Če si lahko privoščite precej drage in ponavljajoče tretmaje z injeciranjem hialuronske kisline, je vsekakor vredno poskusiti. Sestavina je sicer pridelana v laboratoriju, vendar je po strukturi enaka tisti iz telesa, zato jo telo kot običajno razgradi in izloči z limfo. Če pa si ne želite ali ne morete privoščiti tretmajev z injekcijami, najdete hialuronsko kislino tudi v kremi - Soraya krema s hialuronsko kislino za obraz vsebuje kar tri vrste hialuronske kisline, uporabnice pa pravijo, da je že po prvem nanosu koža enostavno čudovita! Sijoča, mladostna, izredno gladka in mehka. Kako tudi ne, saj poleg hialuronske kisline kreme po statostih vsebujejo tudi ostale brilijantne sestavine, ki skrbijo za navlaženost, nahranjenost, gladkost, elastičnost in enostavno mladosten sijaj vaše kože!

Hialuronska kislina v kremi ali serumu?

Če vaša koža obožuje hialuronsko kislino, vam vsekakor priporočamo, da jo v obliki seruma nanesete na obraz takoj po umivanju - ko je koža še relativno vlažna. Takos e serum bolj vpije in seveda bolje deluje, saj se oprime molekul vode, ki so še na obrazu. Čez lahko vedno nanesete tudi kremo s hialuronsko kislino, saj so kreme zasnovane drugače kot serumi. Pravimo, da je treba hialuronsko kislino na kožo zakleniti, to pa  zato, ker je higrofobna - deluje kot magnet za vodo. Če vode ne najde v zraku ali ob sebi, jo poišče v koži, kar pa ni tisto, kar si želimo. Zato čez izdelke s hialuronsko kislino običajno nanesemo še vlažilno kremo, ki ima take ali rugačne emoliente - sestavine, ki kožo mehčajo in hkrati preprečujejo uhajanje vode, ali okluzive, ki pa so običajno mastni delci, skozi katere voda ne more prehajati. In prav to je razlika med serumom in kremo: serumi običajno nimajo teh sestavin za zaklepanje, kreme pa jih imajo skoraj vse.

Dobro je vedeti, da če hialuronsko kislino nanašate na rahlo navlaženo kožo, jo lahko mirno uporabite v isti rutini v več izdelkih. Tako ni nič narobe, če izberete serum s hialuronsko kislino in čez nanesete kremo s hialuronsko kislino. Če vaši koži ta sestavina ustreza, jo boste z normalno uporabo težko nanesli preveč.

Naši strokovnjaki priporočajo:

Hyaluronic Micro-Injection 40+ dnevno-nočna krema
Uporaba Dnevna Uporaba Nočna Starost 40 40+ Tip kože Vsi tipi

Hyaluronic Micro-Injection 50+ dnevno-nočna krema
Uporaba Dnevna Uporaba Nočna Starost 50 50+ Tip kože Vsi tipi 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek


Vpišite mnenje ali komentar

Ne spreglejte

Naši izdelki niso testirani na živalih.
Pri nakupu nad 70 € je dostava brezplačna.
Nakup brez tveganja!. Kupljeno blago lahko v 14 dneh vrnete.
Naročite se na brezplačne e-novice in deležni boste številnih ugodnosti.
BREZPLAČNA POŠTNINA
ZA NAROČILA NAD 70 €!
14 dnevna garancija
Možnost vračila izdelka
Pokličite nas
064/185-969