Izberite jezik: Slovenščina Hrvatski

Soraya: inovativna kozmetika s pravo ceno za vsakogar!Hialuronska kislina za obraz

Ne spreglejte: pri plačilu po predračunu znaša poštnina le 2,90 €, pri nakupu nad 60 € pa je brezplačna.

Hialuronska kislina za obraz

Kaj je hialuronska kislina, zakaj jo potrebujemo in kako hialuronska kislina vpliva na obraz? Kje dobimo najboljšo kombinacijo različnih oblik hialuronske kisline? Vprašanja - odgovori!

Hialuronska

Hialuronska kislina za obraz je kislina le po svoji kemični strukturi, kar pa ne pomeni, da kakorkoli kaj razjeda, da peče ali dela kakšno škodo. Enako se dogaja z marsikatero sestavino, ki jo kemiki zaradi podobnosti poimenujejo tako, da nam, običajnim uporabnikom, dejansko pomeni nekaj drugega, prav nič prijetnega. Enak primer lahko opazimo pri določenih vrstah alkohola, ki z alkoholom, kot ga poznamo, nima prav veliko veze, saj je lahko tudi v negi obraza prav dobra sestavina. In tako je s hialuronsko kislino - kislina ja, vendar dobra kislina!

Hialuronska kislina je sestavina, ki jo naravno tvori tudi naše telo, vendar z leti njena količina žal upada in s tem se starajo naše oči, naši sklepi in tudi naša koža. Dermatologi in strokovnjaki za kozmetiko so imeli dolgo časa na dlani pravi izziv - kako molekulo, ki lahko sprejme do nekaj tisočkrat svoje teže vode, ustvariti v taki velikosti, da bo za kožo optimalna. In hialuronska kislina za obraz je prav to - hialuronska kislina v več različnih velikostih molekul, da lahko nekatere prodrejo pod povrhnjico in tja dostavijo izdatno količino vlažnosti, druge pa so večje ter se tako ustavijo na povrhnjici in preprečujejo izsuševanje kože.

S svojo neverjetno sposobnostjo vlaženja, glajenja in liftinga kože je hialuronska kislina postala ljubljenka mnogih - tako kozmetičarjev kot dermatologov in predvsem uporabnic. 

Hialuronska kislina za obraz prihaja v več različnih možnostih - odlično se obnese kot injekcijski filer, s katerim za približno dva do tri mesece zapolnimo gube in naredimo kožo zares sijočo, pa tudi kot sestavina v naprednejših kremah. Če si lahko privoščite precej drage in ponavljajoče tretmaje z injeciranjem hialuronske kisline, je vsekakor vredno poskusiti. Sestavina je sicer pridelana v laboratoriju, vendar je po strukturi enaka tisti iz telesa, zato jo telo kot običajno razgradi in izloči z limfo. Če pa si ne želite ali ne morete privoščiti tretmajev z injekcijami, najdete hialuronsko kislino tudi v kremi - Soraya krema s hialuronsko kislino za obraz vsebuje kar tri vrste hialuronske kisline, uporabnice pa pravijo, da je že po prvem nanosu koža enostavno čudovita! Sijoča, mladostna, izredno gladka in mehka. Kako tudi ne, saj poleg hialuronske kisline kreme po statostih vsebujejo tudi ostale brilijantne sestavine, ki skrbijo za navlaženost, nahranjenost, gladkost, elastičnost in enostavno mladosten sijaj vaše kože!

Hialuronska kislina za obraz - v naravni kremi

Vprašanje, ki ga vedno večkrat dobimo - kje lahko dobimo naravno hialuronsko kislino ali hialuronsko kislino v naravni kremi. Pomislite: če je hialuronska kislina snov, ki jo proizvaja naše telo, bi lahko bila naravna hialuronska kislina le živalskega izvora, česar pa si verjetno nihče ne želi dati na obraz. Če je na kremi zapis, da je 100 % naravna in vsebuje hialuronsko kislino, verjetno ali ni popolnoma naravna ali pa je hialuronska kislina živalskega izvora. Enako velja tudi za sestavine, kot je na primer koencim Q10, ki ga proizvaja naše telo (in se večina nahaja v koži, srcu in ostalem mišičju) - laboratorijsko pridelani koencim Q10 ali hialuronska kislina je torej po sestavi in molekuli identična naravni, le da bi jo naravno zelo težko pridobivali. Tako koencim Q10 kot hialuronska kislina za obraz sta v kremah laboratorijskega izvora, saj bi bila v nasprotnem živalskega porekla in zato verjetno neznansko draga. 

Naši strokovnjaki priporočajo:

-25%
BEST SELLER
Hyaluronic Micro-Injection 30+ dnevno-nočna krema
Uporaba Dnevna Uporaba Nočna Starost 30 30+ Tip kože Vsi tipi

-25%
BEST SELLER
Hyaluronic Micro-Injection 40+ dnevno-nočna krema
Uporaba Dnevna Uporaba Nočna Starost 40 40+ Tip kože Vsi tipi

-25%
BEST SELLER
Hyaluronic Micro-Injection 50+ dnevno-nočna krema
Uporaba Dnevna Uporaba Nočna Starost 50 50+ Tip kože Vsi tipi 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek


Vpišite mnenje ali komentar

Ne spreglejte

Naši izdelki niso testirani na živalih.
Pri nakupu nad 70 € je dostava brezplačna.
Nakup brez tveganja!. Kupljeno blago lahko v 14 dneh vrnete.
Naročite se na brezplačne e-novice in deležni boste številnih ugodnosti.
BREZPLAČNA POŠTNINA
ZA NAROČILA NAD 70 €!
14 dnevna garancija
Možnost vračila izdelka
Pokličite nas
064/185-969