Izberite jezik: Slovenščina Hrvatski

Soraya: inovativna kozmetika s pravo ceno za vsakogar!Izdelki po linijah

Ne spreglejte: pri plačilu po predračunu znaša poštnina le 2,90 €, pri nakupu nad 60 € pa je brezplačna.

Izdelki po linijah

Linije izdelkov Soraya so razdeljene glede na želje in izzive, ki jih imate s svojo kožo. Izdelki so razvrščeni tako, da so med prvimi izdelki za vlaženje vseh tipov kože, nato pa se izdelki pomikajo proti bolj zreli in bolj suhi koži. Za ljubiteljice izdelkov s hialuronsko kislino sta na voljo osnovna in naša daleč najbolje prodajana linija Hyaluronic MicroInjection in naprednejša Hyaluronic MicroInjection DUO FORTE. Za tiste, ki bi rade takojšen učinek liftinga in delovanje proti gubicam, imamo za starosti od 40 pa vse do 70 let na voljo čudovito linijo z izvlečki črne orhideje in diamantnim prahom, ki koži vrača sijaj, Black Orchid&Diamonds.  Osnovna linija za vlaženje in proti gubicam je Collagen & Elastin. Naprednejšo obnovitveno nego za globinsko preprečevanje znakov staranja in spodbujanje nastajanja različnih tipov kolagena v koži predstavlja linija Total Collagen. Posebej najdete še izdelke za moške MEN Adventure in Vitamin P Plus proti pokanju kapilaric. Za napeto, gladko kožo telesa, za oblikovanje in proti celulitu imamo na voljo odlično linijo Healthy Body.

Preberi več ...

Kozmetika na podstraneh te kategorije je razdeljena na izdelke po linijah. Tukaj boste našli vse Soraya izdelke, ki so dosegljivi v Sloveniji. Najbolje bo, da malo pregledate, kaj bi ustrezalo vaši koži in njenim potrebam, vsekakor pa nam za pomoč lahko vedno pišete. Med našimi najnovejšimi dosežki so predvsem linije proti staranju, na katere smo zelo ponosni, saj smo v razvoj vključili že davno raziskane sestavine z inovativnimi snovmi, ki so v zadnjem času dosegle najboljše rezultate. Vse skupaj dobite v ličnih embalažah za ugodno ceno!

Kozmetika predstavlja pomemben del naših življenj že tisočletja. Že v starem Egiptu so poznali načine, kako iz narave predelati in uporabiti tisto, kar koži koristi. Z znanostjo in napredkom pa je v zadnjem stoletju lepotna industrija napredovala do te mere, da lahko z njo zbrišemo kakšno leto ali dve s svoje kože, s kozmetiko kožo zaščitimo pred nadaljnimi znaki staranja ter v njej enostavno uživamo.

Kozmetika po linijah

Kozmetika Soraya je razdeljena po linijah, po starostnih skupinah in po namenu delovanja. Če vam je naša kozmetika že znana, boste morda najlažje našli izdelke po linijah, če pa ste v našem svetu novi, lahko pogledate, kateri izdelki bi vam ustrezali glede na izzive in kateri glede na vašo starostno skupino. V zadnjem času je zelo iskana tudi naravna kozmetika, zato Soraya tudi za oboževalce naravnega ponuja linijo izdelkov, ki so nedavno prejeli poljsko nagrado za “odličen izdelek leta”.

Kozmetika Soraya vam med novejšimi izdelki ponuja predvsem inovativne in napredne kombinacije sestavin, za oster boj proti gubam in gubicam lahko preverite izdelke linije Total Collagen, ki je namenjena hitremu izboljšanju izgleda zrele kože. Če je vaš ten sivkast in koža videti utrujena, je za vas prava linija Just Glow, za žejno kožo lahko izberete visoko učinkovito linijo s hialuronsko kislino Hyaluronic MicroInjection ali za mlajšo kožo Aqua Shot. Za suho kožo vseh starosti so odlične izbire Oat Therapy krema ter kremi Collagen & Argan in Collagen & Ceramides. 

Razvrsti po: Priljubljenosti Ceni Nazivu
Izdelki: 1 - 14 od skupaj 14
Hyaluronic Micro-Injection 40+ dnevno-nočna krema
Uporaba Dnevna Uporaba Nočna Starost 40 40+ Tip kože Vsi tipi

Hyaluronic Micro-Injection 50+ dnevno-nočna krema
Uporaba Dnevna Uporaba Nočna Starost 50 50+ Tip kože Vsi tipi

Hyaluronic Micro-Injection 60+ dnevno-nočna krema
Uporaba Dnevna Uporaba Nočna Tip kože Vsi tipi Starost 60 60+

Hyaluronic Micro-Injection 70+ dnevno-nočna krema
Uporaba Dnevna Uporaba Nočna Tip kože Vsi tipi Starost 70+

Collagen & Argan vlažilna krema z arganovim oljem in hialuronsko kislino
Uporaba Dnevna Uporaba Nočna Tip kože Vsi tipi Starost Vse starosti

Collagen & Ceramides hranilna krema s ceramidi in maslom shea
Uporaba Dnevna Uporaba Nočna Starost Vse starosti Tip kože Za suho in zelo suho kožo

Collagen & Elastin vlažilna krema s kolagenom in elastinom
Uporaba Dnevna Uporaba Nočna Starost Vse starosti Tip kože Mastna koža Tip kože Mešana koža Tip kože Normalna

Collagen & Elastin srednje bogata krema
Uporaba Dnevna Uporaba Nočna Tip kože Suha koža Tip kože Normalna Starost Vse starosti

Collagen & Elastin bogata krema
Uporaba Dnevna Uporaba Nočna Tip kože Suha koža Tip kože Zelo suha koža Tip kože Občutljiva Starost Vse starosti

BREZPLAČNA POŠTNINA
ZA NAROČILA NAD 70 €!
14 dnevna garancija
Možnost vračila izdelka
Pokličite nas
064/185-969