Izberite jezik: Slovenščina Hrvatski

Soraya: inovativna kozmetika s pravo ceno za vsakogar!O nas

Ne spreglejte: naročila, oddana do 13h, odpošljemo še isti dan! Poštnina za naročila nad 70 € je brezplačna.

O nas

Zgodba o blagovni znamki Soraya

Soraya je bila ustanovljena leta 1984 kot kozmetična blagovna znamka srednjega cenovnega in višjega kakovostnega razreda. V zelo kratkem času je v svoji domovini na Poljskem z inovativnimi kozmetičnimi izdelki postala vodilna blagovna znamka tako kot pri mišljenju strank kot pri dejanskih prodajnih rezultatih. Sčasoma so se kremam za obraz pridružili tudi izdelki za nego telesa in dekorativna kozmetika. V zadnjem času je Soraya prejela številne prestižne nagrade tako za kakovost kot za področje varstva potrošnikov, s strani ženskih lepotnih revij kot številka ena in za uspešnost pri poslovanju. Danes je Soraya vodilna pri prodaji in med najbolj priznanimi poljskimi blagovnimi znamkami ne le na področju kozmetike, temveč tudi na splošno.

Vsi izdelki Soraya so proizvedeni v Evropski Uniji pod EU regulativami, so dermatološko preizkušeni in niso testirani na živalih, sestavine pa pridobivamo od istih ponudnikov kot v Sloveniji bolj znane, vodilne blagovne znamke, ki imajo veliko višje cene.

Soraya pomaga ženskam, da dobro izledajo in se zato odlično počutijo!

Že skoraj trideset let Soraya vse moči, znanje in strast usmerja v sodobno proizvodnjo kozmetike, ki daje resnične rezultate in izpolnjujejo želje in potrebe žensk in moških, da so lahko urejeni in lepi ne glede na svojo starost. Kozmetika Soraya je kombinacija najboljšega iz narave in napredne tehnologije, varnosti in učinkovitosti. Sorayini kupci so moški in ženske, ki cenijo tradicijo in izkušnje, hkrati pa so se pripravljeni premikati v času naprej ter so odprti za napredek. Soraya je blagovna znamka za vsako žensko in moškega, ki se želi počutiti posebnega!

Naše poslanstvo

Z vseh strani nas oglaševalci prepričujejo, kateri izdelki so najboljši, a vse, kar si želimo slišati, je… “Kako si danes lepa!” In prav to je bistvo našega delovanja – za vas ustvarjamo inovativne in napredne kozmetične izdelke, ki odkrivajo vašo naravno lepoto, ustavijo čas in vas iz dneva v dan razvajajo.

Naša filozofija

Temelj našega delovanja predstavljajo dobro počutje uporabnikov in varnost izdelkov, kar dosegamo z ustvarjanjem izdelkov najvišje kakovosti. Tudi v prihodnje se bomo trudili, da bodo naši uporabniki dobili vse, kar je v tem trenutku znano kot najboljše, najbolj učinkovito in 100 % varno.

IZDELKI SORAYA NISO TESTIRANI NA ŽIVALIH! V Evropski uniji je že od leta 2009 prepovedana prodaja kozmetike, ki je testirana na živalih, že leta prej pa je bilo prepovedano ob proizvodnji testirati na živalih. Izdelki blagovne znamke Soraya nikoli niso bili testirani na živalih, tako da lahko tudi najbolj goreči zagovorniki pravic živali in narave med našimi izdelki poiščejo sebi najljubše.

Naša želja je, da bi imela z našo blagovno znamko prav vsaka ženska in prav vsak moški dostop do svetovnih dosežkov v kozmetiki, najboljših izvlečkov in tehnološko naprednih aktivnih sestavin. V segmentu srednje-cenovne kozmetike želimo postati vodilni inovator z najboljšo kozmetiko!

Kozmetika Soraya

Soraya nudi primerno kozmetiko za vsako kožo obraza in telesa. Izbirate lahko med inovativnimi izdelki, klasičnimi kremami z elastinom in kolagenom, izdelki za nego problematične kože z mozolji in aknami, posebej pa je na voljo tudi linija za moške. Da je izbira enostavnejša, so izdelki razdeljeni tudi po starostnih skupinah, saj starejša, kot je koža, večje so njene potrebe po določenih sestavinah. Med izdelki lahko iščete tudi glede na težave, ki vas pestijo, za iskanje prave nege pa nam lahko tudi pišete na info@soraya.si in pomagali vam bomo izbrati prave izdelke za vaš tip kože!

Soraya

Vsako leto blagovna znamka Soraya na Poljskem, od koder izhaja, dobi nešteto nagrad za svoje izdelke. Med drugim je dobila veliko nagrad lepotnih revij, za številko ena so jo že nekajkrat izbrali potrošniki sami, pred kratkim pa je dobila tudi nagrado za Superbrand Poljske. Certifikatov in nagrad, s katerimi se Soraya lahko pohvali, je skorajda preveč, da bi jih tukaj naštevali, zato smo jih izbrali le nekaj iz zadnjih let, ostale pa poglejte na tej povezavi.

       

Kozmetika Soraya je torej prejela nagrado najbolj brane mesečne revije na Poljskem Tvoj Stil, ki je že devetnajsto leto zapored organizirala strokovno komisijo in strokovno vodeno tekmovanje kozmetičnih izdelkov in blagovnih znamk. Prestižni naziv je osvojila linija naravnih izdelkov World of Nature

Silinkonske podlage linije Profesionalna šola ličenja so leta leta 2012 za inovativnost in visoko kakovost prejele prestižno nagrado Qltowy Kosmety, ki ga organizira združenje komercialno-tržnih strokovnjakov v sodelovanju z dermatologi, kozmetologi in trgovci. Več sto izdelkov se vsako leto pomeri med hudo konkurenco, le zmagovalec pa lahko logo kakovosti nato tudi uporablja!

Kar dvakrat zapored se je blagovna znamka Soraya uvrstila na stopničke najbolj cenjenih blagovnih znamk na Poljskem.  V letu 2012 je osvojila tretje mesto v kategoriji "kozmetika in nega", ocene pa na tem tekmovanju podarja najzahtevnejša publika - kupci sami! Morda je prav ta nagrada za nas še najbolj pomembna, saj je celotno naše delovanje usmerjeno prav h kupcem in njihovem zadovoljstvu. 

Leta 2012 je ena od lifting linij za suho kožo blagovne znamke Soraya prejela tudi nagrado Kozmetični Hit Leta, ki jo podarja mesečnik Dobre Rady, revija, ki v svoji osnovi raziskuje in predstavlja primere dobre prakse, inovacij in kakovosti. 

Styl.pl je najbolj brani portal na Poljskem, ki vsako leto organizira tekmovanje lokalnih in mednarodnih blagovnih znamk, blagovno znamko Soraya pa so označili kot "navdihujočo, informativno ter vedno kakovostno in trendi". V konkurenci je Soraya praktično pometla z več kot 600 izdelki za nego telesa, prestižno nagrado pa so si zaslužili losjoni za telo Beautiful Body.

Pudri in obarvane kreme Soraya so v letu 2011 prislužile blagovni znamki še eno prestižno nagrado za najboljši nakup leta - Best Beauty Buy, ki ga vsako leto le redkim izbranim izdelkom nameni revija InStyle. 

BREZPLAČNA POŠTNINA
ZA NAROČILA NAD 70 €!
14 dnevna garancija
Možnost vračila izdelka
Pokličite nas
064/185-969