Izberite jezik: Slovenščina Hrvatski

Soraya: inovativna kozmetika s pravo ceno za vsakogar!Občutljiva koža

Ne spreglejte: naročila, oddana do 13h, odpošljemo še isti dan! Poštnina za naročila nad 70 € je brezplačna.

Občutljiva koža

Občutljiva koža? Kako pravilno negovati občutljivo kožo, katere izdelke vam priporočajo naši strokovnjaki in česa nikakor ne početi!

Občutljiva

Občutljiva koža je lahko čisto prirojena in se z njo borimo celo življenje, nemalokrat pa se zgodi, da se pojavi kasneje v odraslem obdobju. Razlogov, ki privedejo do občutljive kože, je veliko, med njimi pa lahko omenimo tudi različne kozmetične izdelke, ki vsebujejo tako imenovane iritante ali dražilne snovi, ki kožo razdražijo do te mere, da se začne popolnoma drugače odzivati. Seveda veter, vlaga, mraz, sonce, klimatske naprave, nepravilna prehrana in stres dodajo svoje negativne vplive, na nas pa je, da se naša občutljiva koža vsaj zaradi nanašanja kozmetičnih izdelkov počuti nekaj bolje.

Prav zato izberite nego, ki ne bo vsebovala znanih dražilnih snovi, predvsem lahko tukaj izpostavimo alkohol, ki je pogosto prisoten v tonikih in čistilnih gelih. Alkohol v kozmetičnih izdelkih in suha ali občutljiva koža pa sta dejansko najbolj neposrečena možna kombinacija. Alkohol s kože pobere skorajda vso zaščito, popolnoma jo izsuši dobrih lipidov, pušča pa jo grdo, osivelo in izpostavljeno staranju. Ne bo odveč, če omenimo, da se alkohol velikokrat uporablja za “nego” kože pred fotografiranjem za kozmetične izdelke – tiste fotografije, ki so posnete “prej”, so v bistvu le dekleta, premazana z alkoholom, ki v trenutku postara in pogrša kožo. Občutljiva koža naj bo varna pred tovrstnimi sestavinami v kozmetiki! 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek


Vpišite mnenje ali komentar

Ne spreglejte

Naši izdelki niso testirani na živalih.
Pri nakupu nad 70 € je dostava brezplačna.
Nakup brez tveganja!. Kupljeno blago lahko v 14 dneh vrnete.
Naročite se na brezplačne e-novice in deležni boste številnih ugodnosti.
BREZPLAČNA POŠTNINA
ZA NAROČILA NAD 70 €!
14 dnevna garancija
Možnost vračila izdelka
Pokličite nas
064/185-969