Izberite jezik: Slovenščina Hrvatski

Soraya: inovativna kozmetika s pravo ceno za vsakogar!Ne spreglejte: pri plačilu po predračunu, znaša poštnina le 2,50€, pri nakupu nad 50€ pa je brezplačna.

Kapilare na obrazu

Naj vas kapilare na obrazu ne ovirajo več - vsakodnevna uporaba izdelkov Vitamin P Plus za kapilare na obrazu bo ojačala stene kapilar ter poskrbela, da bo rdečica čim manj vidna!

Kapilare

Razširjene kapilare na obrazu so predvsem estetski problem, ki pa se začne zaradi tankih sten žilic, ki nato počijo in so vidne kot rdečica. Pojavljajo se predvsem po nosu, po licih pod očmi in na mestih, kjer nosimo očala. Nekateri imajo skorajda po celem obrazu težave s kapilarami, rešitve pa vsekakor obstajajo. Dejstvo je, da so resnične “za vedno” rešitve le boleče in drage laserske terapije, a vsaj do neke mere si lahko pomagamo tudi sami. Vitamin P Plus so primerni za vse, ki imajo vidne kapilare na obrazu, so dostopni, prejeli pa so že več nagrad za učinkovitost.

Kapilare na obrazu

Popokane kapilare na obrazu se običajno pojavijo v kombinaciji s tanko in občutljivo kožo. Stene teh žilic so prav tako tanke, zato je potrebno v prvi meri poskrbeti za ojačanje sten žilic in bolj zdravo kožo. Ker gre za delno podedovano stanje, ga je težko preprečiti in nadzorovati. Že pred leti pa so ugotovili, da za ojačanje sten kapilaric in ojačanje kože izredno pomaga rutin oziroma vitamin P, ki se dobro vpija v kožo in ji tam pomaga k jakosti žilic. Vitamin P ali flavonoidi delujejo izrazito protivnetno in pomirjujoče, kar v kombinaciji z vlažilnimi in hranilnimi sestavinami pozitivno vpliva na razširjene ali popokane kapilare na obrazu.

Kako še lahko pomagate svoji koži?

Vsekakor se vsak dan potrudite, da boste spili dovolj vode, da bo vaša koža vedno zaščitena pred negativnimi vplivi iz okolja, da bo tanka koža nahranjena in navlažena. Priporočamo, da za pomoč proti popokanim kapilaricam obraza izberete kombinacijo vseh treh izdelkov – koncentriranega gela, maske in dnevno-nočne kreme. Vsi trije izdelki se odlično dopolnjujejo, gel vsebuje veliko sestavin, ki spodbujajo delovanje krema in maske, dnevno-nočna krema poskrbi za zaščito, nahranjenost in navlaženost, maska pa intenzivno pomaga koži in žilicam, da bodo močnejše.

Naši strokovnjaki priporočajo:

Vitamin P Plus koncentrirani gel za krepitev kapilaric
Uporaba Nočna Starost Vse starosti Tip kože Kuperoza, razširjene kapilare

Maska za zmanjševanje rdečice za kožo z razširjenimi kapilarami
Starost Vse starosti Tip kože Kuperoza, razširjene kapilare Uporaba Maska 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek


Vpišite mnenje ali komentar

Ne spreglejte

Naši izdelki niso testirani na živalih.
Pri nakupu nad 50 € je dostava brezplačna.
Nakup brez tveganja!. Kupljeno blago lahko v 14 dneh vrnete.
Naročite se na brezplačne e-novice in deležni boste številnih ugodnosti.
BREZPLAČNA POŠTNINA
ZA NAROČILA NAD 50 €!
14 dnevna garancija
Možnost vračila izdelka
Pokličite nas
064/185-969