Izberite jezik: Slovenščina Hrvatski

Soraya: inovativna kozmetika s pravo ceno za vsakogar!Kapilare na obrazu

Ne spreglejte: naročila, oddana do 13h, odpošljemo še isti dan! Poštnina za naročila nad 70 € je brezplačna.

Kapilare na obrazu

Kapilarice na obrazu so lahko izrazito moteče, dobro je vedeti tudi, da jih nobena krema čudežno ne bo izbrisala, vas pa vabimo k branju najboljših nasvetov, kaj lahko pri kuperozni koži naredite!

Kapilare

Razširjene kapilare na obrazu so predvsem estetski problem, ki pa se začne zaradi tankih sten žilic, ki nato počijo in so vidne kot rdečica. Pojavljajo se predvsem po nosu, po licih pod očmi in na mestih, kjer nosimo očala. Nekateri imajo skorajda po celem obrazu težave s kapilarami, rešitve pa vsekakor obstajajo. Dejstvo je, da so resnične “za vedno” rešitve le boleče in drage laserske terapije, a vsaj do neke mere si lahko pomagamo tudi sami. Izdelki tukaj so primerni za vse, ki imajo vidne kapilare na obrazu, so dostopni, prejeli pa so že več nagrad za učinkovitost.

Kapilare na obrazu

Popokane kapilare na obrazu se običajno pojavijo v kombinaciji s tanko in občutljivo kožo. Stene teh žilic so prav tako tanke, zato je potrebno v prvi meri poskrbeti za ojačanje sten žilic in bolj zdravo kožo. Ker gre za delno podedovano stanje, ga je težko preprečiti in nadzorovati. Že pred leti pa so ugotovili, da za ojačanje sten kapilaric in ojačanje kože izredno pomaga rutin oziroma vitamin P, ki se dobro vpija v kožo in ji tam pomaga k jakosti žilic. Vitamin P ali flavonoidi delujejo izrazito protivnetno in pomirjujoče, kar v kombinaciji z vlažilnimi in hranilnimi sestavinami pozitivno vpliva na razširjene ali popokane kapilare na obrazu.

Kako še lahko pomagate svoji koži?

Vsekakor se vsak dan potrudite, da boste spili dovolj vode, da bo vaša koža vedno zaščitena pred negativnimi vplivi iz okolja, da bo tanka koža nahranjena in navlažena ter da čez dan vedno nosite UV zaščito. Priporočamo, da za pomoč proti popokanim kapilaricam obraza izberete kombinacijo različnih pomirjujočih izdelkov - več izdelkov najdete tukaj. Za še več nasvetov pa vas vabimo k branju članka tukaj, ki vam bo razkril tudi, česa s kuperozno kožo raje ne početi. Nega naj vodi k navlaženosti kože, zaščiti pred prehitrim reagiranjem in pomoči žilicam, da bodo močnejše.

Uporabite dobro UV zaščite, nežno, a vseeno bogato kremo za zaščito, predvsem pa svoje kože ne izpostavljajte hitrim in nenadnim spremembam temperature in UV žarkom.  

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek


Vpišite mnenje ali komentar

Ne spreglejte

Naši izdelki niso testirani na živalih.
Pri nakupu nad 70 € je dostava brezplačna.
Nakup brez tveganja!. Kupljeno blago lahko v 14 dneh vrnete.
Naročite se na brezplačne e-novice in deležni boste številnih ugodnosti.
BREZPLAČNA POŠTNINA
ZA NAROČILA NAD 70 €!
14 dnevna garancija
Možnost vračila izdelka
Pokličite nas
064/185-969