Izberite jezik: Slovenščina Hrvatski

Soraya: inovativna kozmetika s pravo ceno za vsakogar!Ne spreglejte: naročila, oddana do 13h, odpošljemo še isti dan! Poštnina za naročila nad 70 € je brezplačna.

Dostava

Dostavo paketov PO POVZETJU za nas vrši podjetje Pošta Slovenije - Hitra pošta Pošte Slovenije. Izdelke do 400 g, plačane po predračunu, s PayPalom ali s kartico, pošiljamo priporočeno s Pošto Slovenije - prinese pa jih vaš običajni pismonoša Pošte Slovenije. 

Redna poštnina znaša 3,90 € za naročila s plačilom po povzetju ter 2,90 € za plačila s kartico, po predračunu ali s PayPalom. Poštnina za nakupe nad 70 € (ne velja za izdelke, ki jih naročite po potrditvi prvotnega naročila) je brezplačna.

OSEBNI PREVZEM

Osebni prevzem je možen samo po predhodnem dogovoru in sicer na naslovu Ulica Milana Majcna 35, 1000 Ljubljana načeloma ob delovnih dneh med 10 h in 14 h. Pred oddajo naročila z osebnim prevzemom obvezno pokličite na 064/185-969 ali pišite na info@soraya.si, da se dogovorimo za točen termin predaje izdelkov. Gotovinske blagajne nimamo, zato je osebni prevzem možen samo s plačilom po predračunu, s PayPalom ali s kartico - z gotovino ne poslujemo in nimamo maloprodaje. Ob oddaji naročila z osebnim prevzemom v prostor za kode za popuste vpišite osebni_prevzem, da se odšteje poštnina. 

ZDRUŽEVANJE POŠILJK (www.soraya.si in www.dragocena.si)

Pri združevanju pošiljk z naših spletnih strani na spletni strani www.dragocena.si nam pišite na info@soraya.si, da vam uredimo kodo za eno samo poštnino, mi pa bomo izdelke združili v en sam paket. 

OTHER COUNTRIES

We currently ship to:

  • Croatia - 7,50€, free with 100€ orders
  • Austria - 7,50€, free with 100€ orders
  • Germany - 8€, free with 100€ orders
  • The Netherlands - 8,50 €, free with 100€ orders
  • The Czeck Republic - 8,50€, free with 100€ orders
  • Slovakia - 8€, free with 100€ orders
  • Hungary - 8€, free with 100€ orders

The delivery will be made via Slovenian Post. If your order comes through by 13h, we ship the same working day. Expected time of delivery varies from 5 to 10 working days, but your parcel should reach you faster than that. 

Payment for CRO, AT, GER, NETH, HUN, CZE, Slovakia is possible throug PayPal, with credit cards or advance payment through your bank. Payment on delivery is possible only for Slovenia.

BREZPLAČNA POŠTNINA
ZA NAROČILA NAD 70 €!
14 dnevna garancija
Možnost vračila izdelka
Pokličite nas
064/185-969